fidesdiensten

Contact

Harlingen:
T 0517- 41 33 56
info@fidesdiensten.nl

Groningen:
T 050- 317 11 66
groningen@fidesdiensten.nl

Over Fides Diensten

Ons kantoor verzekert  u van hoogwaardige kennis. Wij hebben veel ervaring in de accountancy en de (belasting)adviespraktijk.  Daarnaast zijn wij aangesloten bij beroepsorganisaties als Fiscount, het Register van Belastingadviseurs en Fiscaal Advies Centrum.

Vestigingen

Onze vestiging in Harlingen is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Harlingen aan de Voorstraat. Onze vestiging in Groningen is gevestigd in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland Paddepoel. Verschillende locaties, maar met dezelfde overeenkomst: laagdrempelig en goed bereikbaar.

Vertrouwen

Mocht u zich afvragen wat Fides betekent: Fides is latijn voor vertrouwen. In ons beroep en de uitoefening van onze werkzaamheden staat dit vanzelfsprekend centraal. Daarnaast staat Fides voor Fiscaal Deskundig en ook voor Financieel Deskundig.

Vestigingsleider Harlingen: Christa Koornstra-Vellinga

Christa Koornstra is een geboren en getogen  Harlingse. Na haar studie Accountancy aan HEAO in Leeuwarden is Christa een aantal jaren werkzaam geweest op een accountantskantoor als assistent accountant.  Sinds 2006 is zij als onderneemster actief onder de naam Fides Diensten met als standplaats Harlingen. Mede omdat persoonlijk contact erg belangrijk is voelt Christa zich betrokken bij haar klanten; of het nu een particuliere vraag of een ondernemer is, zelfs haar maatschappelijke rol is niet te missen. Als penningmeester bij Stichting Zeekadetkorps Harlingen is zij verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen. Onder het motto vertrouwen is de basis voor ons vak zet Christa zich graag in voor u.

Vestigingsleider Groningen: Ron Weening

Ron Weening is vanaf zijn studietijd ondernemer in hart en nieren. Tijdens de studie heeft hij een bemiddelingsbureau voor horeca-personeel opgezet, gerund en verkocht. Na de studie heeft hij 10 jaar een financieel adviesbureau geëxploiteerd, waarbij het oplossen van financiële en verzekeringstechnische vraagstukken voor particulieren en ondernemers zijn dagen vulde. Sinds 7 jaar is Ron actief met een eigen administratiekantoor, waarbij hij zich, naast het voeren van administraties, maken van aangiften en het opstellen van jaarrekeningen, gespecialiseerd heeft in het doorlichten, beoordelen en verbeteren van de administratieve organisatie van ondernemingen, met name door op een juiste wijze standaardtaken vergaand te automatiseren (met bestaande of met maatwerksoftware), zodat de niet standaard taken voor de mensen in een onderneming overblijven.